Header afbeelding
Onze diensten

Wat we doen

20 jaar ervaring in technische producties

WSS Audio & Light BV heeft ruim 20 jaar ervaring met audio, video, licht, special effects en technische producties. Met ons professioneel team van gemotiveerde medewerkers met een gedegen kennis van de materialen kunnen wij als geen ander uw creatieve ideeën uitwerken tot een perfect eindresultaat. Naast de wensen van onze klanten staan ook de behoeften van de eindklant, ook wel bezoekers, centraal.

 

Audio

Voor geluidverhuur van hoogwaardige producten bent u bij WSS AUDIO & LIGHT B.V. aan het juiste adres. Wij verhuren enkel de modernste apparatuur uit de hoogste segmenten van de markt en beschikken over conventionele systemen, waarmee wij samen met onze ervaren techniekers elk evenement van perfect helder klinkend geluid kunnen voorzien. Zo kunnen wij u niet alleen de beste kwaliteit beloven maar ook zorgen dat alles naar behoren werkt.

 

Light

Licht bepaald voor een groot deel de sfeer en uitstraling van uw evenement. Met de juiste lichtshow kan uw evenement net dat beetje extra krijgen. Of het nu gaat om het mooi uitlichten van een bedrijfspand in de bedrijfskleuren of om grote lichtshow met alles erop en eraan, onze ervaren lichttechneuten kunnen de show naar uw wens laten verlopen. We adviseren welke voorzorgen nodig zijn en zijn meesters in improvisatie tijdens het event.

 

Specials

Special effects zijn onmisbaar tijdens events. Licht en geluid vormen de basis van een goede show, maar het publiek gaat pas echt los wanneer er special effects aan worden toegevoegd. Door de juiste afwisseling van, CO2-effecten, vuur, rook en lasers laat je het publiek telkens weer verrassen en zorg je voor diverse hoogtepunten. Onze medewerkers zijn opgeleid tot ervaren technici die weten wat werkt en wat niet.

 

Rental

Naast complete producties is het bij ons ook mogelijk om apparatuur volgens het dry-hire principe te huren. Collega bedrijven maken vaak gebruik van onze apparatuur wanneer zij zelf net wat extra materialen nodig hebben. Het is mogelijk om de producten af te halen in ons magazijn of te laten transporteren naar het door u opgegeven adres. Naast de verhuur van materiaal kunt u bij ons ook terecht voor inhuur van technisch personeel.

 

Bands

WSS verzorgd al jaren de techniek voor de diverse tourende live bands. Zowel transport als opslag van backline, de complete techniek en technisch onderhoud kan door ons verzorgd worden. Tevens leveren wij een professionele top crew op het gebied van Audio, Licht en Special FX.

 

Totaalproducties

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat technische producties neer te zetten die opvallen en uniek zijn! Met onze eigen specialisten en apparatuur kunnen wij de techniek van a t/m z voor u verzorgen. Van tekening tot totaalplaatje. Wij gaan voor strakke afwerking, kwaliteit en de puntjes op de i. WSS AUDIO & LIGHT B.V levert maatwerk voor iedere opdracht, groot of klein.

 

Banner afbeelding

 

Twilight Entertainment logo
Van Zanten Hal logo
Royal Beat logo
Anderkovver logo
Stereo Sunday logo