Header afbeelding
Welkom

Specialisten in totaal producties op het gebied van Audio, Light & Special FX

Audio

Audio

Voor geluidverhuur van hoogwaardige producten bent u bij WSS AUDIO & LIGHT B.V. aan het juiste adres. Wij verhuren enkel de modernste apparatuur uit de hoogste segmenten van de markt en beschikken over conventionele systemen, waarmee wij samen met onze ervaren techniekers elk evenement van perfect helder klinkend geluid kunnen voorzien. Zo kunnen wij u niet alleen de beste kwaliteit beloven maar ook zorgen dat alles naar behoren werkt.

Neem contact op
Light

Light

Licht bepaald voor een groot deel de sfeer en uitstraling van uw evenement. Met de juiste lichtshow kan uw evenement net dat beetje extra krijgen. Of het nu gaat om het mooi uitlichten van een bedrijfspand in de bedrijfskleuren of om grote lichtshow met alles erop en eraan, onze ervaren lichttechneuten kunnen de show naar uw wens laten verlopen. We adviseren welke voorzorgen nodig zijn en zijn meesters in improvisatie tijdens het event.

Neem contact op
Specials

Specials

Special effects zijn onmisbaar tijdens events. Licht en geluid vormen de basis van een goede show, maar het publiek gaat pas echt los wanneer er special effects aan worden toegevoegd. Door de juiste afwisseling van, CO2-effecten, vuur, rook en lasers laat je het publiek telkens weer verrassen en zorg je voor diverse hoogtepunten. Onze medewerkers zijn opgeleid tot ervaren technici die weten wat werkt en wat niet.

Neem contact op
Rental

Rental

Naast complete producties is het bij ons ook mogelijk om apparatuur volgens het dry-hire principe te huren. Collega bedrijven maken vaak gebruik van onze apparatuur wanneer zij zelf net wat extra materialen nodig hebben. Het is mogelijk om de producten af te halen in ons magazijn of te laten transporteren naar het door u opgegeven adres. Naast de verhuur van materiaal kunt u bij ons ook terecht voor inhuur van technisch personeel.

Neem contact op
Twilight Entertainment logo
Van Zanten Hal logo
Royal Beat logo
Anderkovver logo
Stereo Sunday logo